22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie dispărută din Massachusetts, găsită blocată în noroi într-un parc de stat

O femeie dispărută din Massachusetts, găsită blocată în noroi într-un parc de stat

Emma Tetewsky era dispărută de o săptămână când niște drumeți au auzit-o strigând după ajutor în parcul de stat Borderland, la sud de Boston. Poliția a spus că este posibil să fi fost prinsă în capcană timp de trei zile.

O femeie din Massachusetts, care a fost dispărută de o săptămână, a fost salvată luni, au declarat autoritățile, potrivit The New York Times.

Emma Tetewsky, de 31 de ani, a fost găsită în jurul orei 18.00, la Borderland State Park într-o „zonă asemănătoare mlaștinilor”. Parcul de stat se află la aproximativ 30 de mile sud de Boston.

„Nu am renunțat niciodată la speranța că va fi localizată în siguranță”, a declarat luni pe Facebook poliția din Stoughton, Massachusetts.

Dispărută din 26 iunie

Tetewsky a fost dată dispărută pe 26 iunie în jurul prânzului. A fost văzută ultima dată lângă reședința ei din Stoughton, un oraș cu 29.000 de locuitori. Autoritățile au spus că se știa că a vizitat iazul Pinewood din Stoughton și lacul Massapoag din Sharon.

Până pe 28 iunie, au fost aduse alte forțe de ordine pentru a ajuta la căutare,:

  • poliția de stat din Massachusetts,
  • departamentele de poliție din Easton, Westwood și Quincy, Massachusetts.

Autoritățile au cerut ajutorul populației în postările zilnice pe rețelele de socializare, menționând că Tetewsky nu avea un telefon mobil cu ea.

Descoperirea a avut loc luni după-amiază, când drumeții din parcul de stat Borderland au auzit-o pe Tetewsky strigând după ajutor. Parcul este cunoscut pentru iazurile sale de pescuit și traseele de drumeții și ciclism.

În imposibilitatea de a ajunge la ea pe jos fără asistență, drumeții au sunat autoritățile, a spus poliția din Stoughton.

„La sosire, ofițerii din Easton au auzit-o pe Tetewsky, dar nu au putut-o vedea”, a spus poliția.

Trei ofițeri au reușit să ajungă la Tetewsky. Au dus-o înapoi pe uscat, unde a fost evaluată de pompieri, a spus poliția din Stoughton. Tetwesky a fost dusă la spital cu răni pe care anchetatorii le-au descris ca fiind grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol.

Citește și: (VIDEO) 24 de persoane, reţinute după percheziţiile la centrele pentru persoane vulnerabile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS