15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi craioveni, arestaţi după ce au bătut un tânăr din Bucovăţ

Doi craioveni, arestaţi după ce au bătut un tânăr din Bucovăţ

Judecătoria Craiova a dispus, ieri, arestarea a doi tineri de 17 şi 19 ani, acuzaţi de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Poliţiştii doljeni au precizat că cei doi au agresat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Bucovăţ. Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni, în cartierul 1 Mai din Craiova.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că incidentul violent a avut loc în dimineaţa zilei de 20 iunie.

„În seara zilei de 20 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr de 22 de ani, din comuna Bucovăţ, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, în timp ce se afla în cartierul 1 Mai, ar fi fost agresat fizic de persoane necunoscute. În urma cercetările efectuate de poliţişti au fost identificaţi doi tineri, de 17 şi 19 ani, ambii din municipiul Craiova. Sunt bănuiţi că, în urma unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 22 de ani”, au precizat poliţiştii.

În cursul zilei de luni, cei doi craioveni au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Doi craioveni, arestaţi preventiv pe lovire sau alte violenţe

Marţi, cei doi suspecţi au fost duşi la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpaţilor.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului G.R, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.07.2023 până la data de 02.08.2023, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C.D., pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 04.07.2023 până la data de 02.08.2023, inclusiv”, au dispus judecătorii. Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpaţii arestaţi.

Unul dintre craiovenii arestaţi, tânărul de 17 ani, nu este la prima infracţiune comisă. În prezent, este judecat într-un dosar de furt calificat, alături de alţi trei inculpaţi. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Craiova. Instanţa a dispus amânarea pronunţării unei sentinţe pentru data de 20 iulie.

Citeşte şi: Doi craioveni, în arest la domiciliu pentru trafic de persoane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS