17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn zugrav a tăiat gâtul unei femei care i-a reproşat calitatea renovării unui apartament

Un zugrav a tăiat gâtul unei femei care i-a reproşat calitatea renovării unui apartament

Un zugrav a tăiat gâtul unei femei care i-a cerut banii înapoi, nemulţumită de calitatea renovării unui apartament. Bărbatul a încercat să inducă în eroare poliţia, dar sa dat repede de gol că el este autorul crimei, relatează PresaSM.ro.

O femeie, de 48 de ani, a angajat un bărbat să îi renoveze apartamentul. La finalul lucrărilor, nu a fost mulţumită şi i-a reproşat zugravului calitatea slabă a lucrărilor. El şi-a pierdut cumpătul, a luat un cuţit şi i-a tăiat femeii gâtul.

Bărbatul a declarat anchetatorilor că a mai reabilitat apartamentul victimei în urmă cu cinci ani. Femeia ar fi fost cea care l-a căutat pentru o nouă renovare. Doar că de această dată ar fi fost nemulțumită de calitatea lucrărilor, așa că i-a cerut bani înapoi.

Bărbatul a refuzat să îi dea banii, iar victima l-a ameninţat că îl va acționa în judecată pentru recuperarea prejudiciului. În acel moment criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuter și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge. Apoi și-a schimbat hainele pline cu sânge și le-a aruncat într-un container de lângă garajul său din cartierul Micro 14.

A încercat să inducă în eroare poliţia

Ulterior, a sesizat poliția, încercând să îi inducă în eroare pe anchetatori. El a sunat la 112 și a spus că a găsit-o pe femeie cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des pe victimă, împreună cu soția lui. Varianta spusă anchetatorilor de către criminal și soție a început să se clatine din primele minute. Ei au susținut că au tot încercat să o sune pe femeie încă de la primele ore ale zilei, dar nu a răspuns.

„Îngrijorat” de faptul că nu răspundea apelurilor, bărbatul a intrat în apartament, unde a găsit-o pe victimă. După ce a fost luat la întrebări de către anchetatori, el s-a încurcat în detalii. A fost doar o chestiune de timp până când a cedat și le-a spus oamenilor legii ce a făcut.

Rămâne de văzut dacă soția individului a fost sau nu implicată, dacă știa ce a făcut soțul ei și care a fost cu adevărat mobilul crimei.

Citește şi: Vâlcea: Bărbat înecat în râul Olt, la Băbeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS