12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi tineri au murit după ce au intrat cu mașina în stâlp

Doi tineri au murit după ce au intrat cu mașina în stâlp

Doi tineri, un băiat de 21 de ani și o fată de 19, au murit după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. Accidentul rutier a avut loc pe șoseaua Alexandriei, în orașul Bragadiru.

Tinerii erau la plimbare prin oraş, aproape de miezul nopții. Au  coborât cu viteză podul de peste centură, care face legătura cu oraşul Bragadiru, iar într-o curbă uşoară, autoturismul nu a mai putut fi controlat. Mașina a lovit un stâlp și s-a oprit în gardul unui imobil.

Niciunul dintre tineri nu purta centură de siguranţă. Impactul a fost atât de violent încât cei doi au murit pe loc. Băiatul a fost proiectat pe asfalt, la câţiva metri distanţă, fiind strivit de stâlpul căzut. Fata a ajuns pe bancheta din spate, unde a rămas încarcerată.

Timp de mai bine de o oră, nimeni nu i-a putut ajuta. Pentru că firele de electricitate s-au rupt şi exista pericolul electrocutării, pompierii au fost nevoiţi să aştepte mai întâi o echipă de electricieni.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili care dintre cei doi tineri conducea. Fata obţinuse permisul de conducere în urmă cu doar două săptămâni.

Citește şi: O femeie s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Focșani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS