12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Dolj: Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban

(VIDEO) Dolj: Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban

-


Proprietarul unei stâne a snopit în bătaie un cioban din comuna Cetate, județul Dolj. El a fost reținut, ieri, de polițiștii din Calafat. Bărbatul, de 50 de ani, din satul Golenţi, a fost reținut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

În seara zilei de 25 iunie, un bărbat de 48 de ani, angajat ca îngrijitor la o stână de animale din satul Golenţi, pe fondul pierderii unor animale aflate în supraveghere, ar fi fost lovit în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele de un bărbat de 50 de ani, proprietarul stânei.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma examinării medico-legale, s-a apreciat că leziunile produse au pus în primejdie viaţa victimei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală. El a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Astăzi, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Reținuți pentru trafic de droguri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O nouă etapă de dezinsecție

Salubritate Craiova anunță desfășurarea unei noi etape a dezinsecției...

ȘTIRI GdS