19.5 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAdolescenți atacați pe stradă. Unul dintre ei a fost înjunghiat

Adolescenți atacați pe stradă. Unul dintre ei a fost înjunghiat

Doi adolescenți, un băiat și o fată, au fost atacați în timp ce se plimbau pe străzile orașului Turnu Măgurele, de doi adolescenți de 14 și 16 ani.

Tânărul a fost înjunghiat de mai multe ori în spate și este internat acum la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Fata a scapăt nevătămată.

Incidentul s-a întâmplat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 4.00. Tânărul de 17 ani se plimba pe o stradă principală din Turnu Măgurele. Acesta era însoțit de prietena lui de 14 ani, potrivit stirileprotv.ro.

La un moment dat, au fost opriți de un grup de tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Doi dintre ei au pornit un conflict spontan cu adolescentul de 17 ani. Unul l-a lovit cu pumnul în față, iar celălalt l-a lovit de mai multe ori în spate cu un cuțit.

Rănit grav, adolescentul de 17 ani a mers singur la spital

Rănit grav, adolescentul de 17 ani a mers singur la spitalul din Turnu Măgurele, iar acolo medicii au luat decizia să îl transporte la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Pentru că deocamdată medicii de la București nu au oferit un diagnostic precis polițiștilor, s-a deschis în primă fază un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Însă, în urma unui diagnostic concis, ar putea să fie schimbată încadrarea faptei la tentativă de omor.

Se fac căutări în municipiul Turnu Măgurele

Deocamdată, cei doi adolescenți care au pornit acest conflict au fost identificați, dar nu și depistați de polițiști. În acest moment se fac căutări în municipiul Turnu Măgurele, la care participă polițiști de acolo, dar și polițiști de la Serviciul Investigații Criminale.

Citeşte şi: OMS va declara aspartamul drept cancerigen

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS