16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi bărbați dispăruți, căutați de polițiști

Doi bărbați dispăruți, căutați de polițiști

Oamenii legii caută doui bărbați de 64 și 50 de ani, dați dispăruți de familii în cursul zilei de astăzi. Bărbatul de 64 de ani a plecat de la locuința sa din Craiova, în acestă dimineață, și nu s-a mai întors. Bărbatul de 50 de ani a dispărut pe data de 21 iunie.

Potrivit oamenilor legii, prima dispariție a fost sesizată la ora 10.35.

”La data de 24 iunie, ora 10.35, polițiștii Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați de o femeie de 72 de ani, din comuna Valea Stanciului, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 21 iunie, nepotul său Smarandache Petrică, de 50 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa din comuna Valea Stanciului şi nu a mai revenit”, au explicat oamenii legii.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 50 de kg, ochii albaștri, părul șaten. La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră, tricou alb și papuci din plastic.

Bărbat dispărut din Craiova

A doua sesizare a fost depusă în jurul orei 11.00.

”La data de 24 iunie, ora 11.00, polițiștii Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, din comuna Seaca de Pădure, cu privire la faptul că, în acestă dimineață, în jurul orei 06.00, tatăl său Dîlgoci Dumitru, de 64 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Craiova şi nu a mai revenit”, mai spun oamenii legii.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,80 m, greutate 60 de kg, ochii căprui, părul blond, având o cicatrice sub ochiul drept. La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni sport de culoare gri, cămașă albastră și papuci din plastic.

Persoanele care dețin informații privind persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și: Accident grav în comuna Moțăței, provocat de un șofer beat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS