15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat după ce a încercat să vândă 100 de grame de canabis

Arestat după ce a încercat să vândă 100 de grame de canabis

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinți au dispus, ieri, arestarea preventivă a unui bărbat de 33 de ani, acuzat de trafic de droguri de risc. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a fost prins în flagrant, în timp ce vindea 100 de grame de canabis cu 4.000 de lei.

Procurorii DIICOT au precizat că acțiunea de prindere în flagrant a fost organizată în cursul zilei de joi.

”La data de 22 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Mehedinți, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri de risc. Astfel, a fost prins în flagrant delict un bărbat, de 33 de ani, în timp ce încerca să pună spre vânzare 100 de grame de canabis, în schimbul a 4.000 de lei”, au explicat anchetatorii.

Aceștia din urmă mai spun că, în perioada mai-iunie 2023, inculpatul a vândut droguri de risc consumatorilor de pe raza județului Mehedinți.

Tot joi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Vineri, inculpatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatul đe arestare a fost emis de Tribunalul Mehedinți.

Citește și: Instabilitate atmosferică în Oltenia. A fost emis un Cod portocaliu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS