22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr de 18 ani, arestat pentru lovire, şantaj, ameninţare şi distrugere

Tânăr de 18 ani, arestat pentru lovire, şantaj, ameninţare şi distrugere

Judecătoria Calafat a dispus, ieri, arestarea prebentivă a unui tânăr de 18 ani, acuzat de lovireasau alte violenţe, şantaj, ameninţare şi distrugere. Potrivit oamenilor legii, suspectul a sustras telefonul unui tânăr şi a fost de acord să îl restituie contra unei sume de bani. În plus, suspectul ar fi distrus şi maşina părţii vătămate.

Poliţiştii au explicat că infracţiunile au fost comise în urmă cu zece zile.
„La data de 12 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr din municipiul Calafat, cu privire la faptul că, în noaptea de 10 spre 11 iunie, ar fi fost agresat fizic de tânărul de 18 ani. Acesta i-ar fi sustras un telefon mobil, refuzând să-l restituie dacă nu-i va fi remisă o sumă de bani.
De asemenea, tânărul de 18 ani este bănuit că, în noaptea de 11 spre 12 iunie, ar fi spart parbrizul autoturismului persoanei vătămate, autoturism ce se afla parcat în faţa porţii de acces în locuinţă”, au explicat oamenii legii.
În cursul zilei de marţi, suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Este cuzat de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, şantaj, ameninţare şi distrugere. Tot marţi, tânărul de 18 ani a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj. Ieri, inculpatul a fost dus la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.
Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de tânărul arestat.

Citeşte şi: Curtea de Apel Craiova suspendă judecarea cauzelor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS