14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCercetată penal după ce şi-a lăsat câinele încuiat într-o maşină

Cercetată penal după ce şi-a lăsat câinele încuiat într-o maşină

Cercetată penal după ce şi-a lăsat câinele încuiat într-o maşină. O tânără din judeţul Argeş, care joi şi-a lăsat câinele închis într-o maşină, este cercetată penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept.

O patrulă a poliţiei a văzut animalul închis în autoturism. Pompierii au spart un geam al maşinii. Câinele a fost dus la sediul unei asociaţii, dar nu a putut fi salvat, conform G4Media.ro.

Poliţiştii secţiei rurale Bascov şi cei de la Poliţia Locală Bascov au observat joi, într-o maşină parcată, un câine încuiat. Asta, în condiţiile în care temperaturile înregistrate erau foarte ridicate.

,,Având în vedere starea de pericol, precum şi faptul că deţinătorul autoturismului nu a putut fi identificat rapid, la faţa locului s-au deplasat şi pompierii argeşeni. Aceştia au procedat la spargerea unui geam al autoturismului. Căţelul, metis pechinez în vârstă de aproximativ două luni, a fost găsit cu semne specifice de insolaţie. A fost preluat de poliţiştii Biroului Pentru Protecţia Animalelor pentru a fi transportat la sediul unei asociaţii specializate, însă, din păcate, căţeluşul a decedat”, transmit poliţiştii.

Aceştia au identificat-o pe proprietara câinelui în persoana unei tinere de 31 de ani din Merişani. Pe numele acesteia au deschis dosar penal.

Citeşte şi: Cristian Popescu Piedone, repus în funcție

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS