15.6 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljArestat prentru tentativă de omor asupra vecinului

Arestat prentru tentativă de omor asupra vecinului

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventivă a unui tânăr de 25 de ani, din Băileşti, acuzat de tentativă de omor. Potrivit oamenilor legii, suspectul l-a lovit în cap cu un obiect contondent pe vecinul său, un tânăr de 21 de ani. Incidentul a avut loc în noaptea de 13 spre 14 iunie, în Băileşti.

Poliţiştii doljeni au explicat că agresiunea a fost sesizată de tatăl victimei, un bărbat de 46 de ani, din localitate.

„În noaptea de 13/14 iunie, ora 01.55, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Băileşti, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost agresat fizic de un vecin.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că în urma unui conflict spontan, tânărul ar fi fost lovit cu un obiect contondent în zona capului de un alt tânăr, de 25 de ani, din localitate, cel dintâi necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, au precizat oamenii legii.

Cercetările au fost preluate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În baza probatoriului administrat, pe 14 iunie, tânărul de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de omor. O zi mai târziu, după ce a stat o noapte în artestul IPJ Dolj, suspectul a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Hotărârea instanţei nu a fost contestată de bărbatul arestat.

Citeşte şi: Jandarm muşcat de antebraţ, de un vănzător de etnobotanice

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS