14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr fără permis, cu o mașină cu numere false, a dat peste polițistul care voia să-l oprească

Un tânăr fără permis, cu o mașină cu numere false, a dat peste polițistul care voia să-l oprească

Un tânăr fără permis, care fugea prin Timiș cu o mașină cu numere false, a dat peste polițistul care voia să-l oprească. Pentru prinderea individului s-au tras inclusiv focuri de armă.

Inițial, echipajul de poliție i-au făcut semn tânărului de 24 de ani să oprească în Timișoara. Acesta a călcat însă mai tare pedala de accelerație. A urmat o cursă nebună pe zeci de kilometri, cu polițiștii pe urmele lui. La un moment dat, în localitatea Diniaș, individul a lovit un agent care i-a făcut semn din nou să oprească.

Și a continuat fuga, însa, în scurt timp, într-o curbă, a intrat cu mașina într-un gard, apoi a încercat să fugă pe jos. Atunci a fost momentul când polițiștii au tras focuri de armă în plan vertical și au reușit să îl prindă.

Bărbatul nu avea permis, iar mașina cu care se deplasa nu era înmatriculată și avea numere false. Acesta este motivul pentru care fugea de control.

Acum este la audieri, iar pe numele lui s-a întocmit dosar penal. Polițistul rănit a ajuns la spital, din fericire fără răni grave.

Citește și: Peste 80 de răniți după coliziunea a 7 vehicule în Coreea de Sud

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS