12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Un tânăr violent, reținut de polițiștii doljeni

(VIDEO) Un tânăr violent, reținut de polițiștii doljeni

-

Un tânăr, de 27 de ani, din comuna Pleniţa, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate şi lovire, a fost reținut.

În noaptea de 28/29 mai, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 33 de ani, din Întorsura, că ar fi fost agresat fizic de un vecin.Tânărul de 27 de ani locuieşte fără forme legale în comuna Întorsura.

În urma unui conflict spontan, el l-ar fi privat de libertate pe cel de 33 de ani. În această perioadă el l-ar fi agresat fizic.

Poliţiştii au dispus reţinerea tânărului de 27 de ani, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lipsire de libertate şi lovire. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Astăzi, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Nicolae Ciucă a fost ales în funcția de președinte al Senatului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Instructor auto din Craiova, judecat pentru trafic de influenţă

Procurorii doljeni au dispus trimiterea în judecată a unui craiovean de 37 de ani, instructor auto, acuzat de trafic de influenţă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a cerut şi primit de la un cursant suma de 1.500 de lei. În schimbul banilor, ar fi promis că va interveni pe lângă funcţionarii Serviciului Permise şi va „aranja” proba practică pentru obținerea permisului de conducere. Suspectul a fost prins în flagrant de ofiţerii anticorupţie pe data de 16 octombrie 2023.

ȘTIRI GdS