19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopii atacați de un bărbat, într-un autobuz

Copii atacați de un bărbat, într-un autobuz

Copii atacați de un bătrân, într-un autobuz. Doi minori, de 9 ani şi 12 ani, au fost agresaţi de un bărbat cu o foarfecă, în timp ce mergeau cu un autobuz în municipiul Brăila. agresorul fiind imobilizat de şoferul autobuzului, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că într-un autobuz de transport în comun, care se deplasa prin municipiul Brăila, un bărbat ar fi agresat doi minori, conform stirileprotv.ro.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar, din primele date, se pare că un bărbat de 69 de ani, din Brăila, în timp ce se afla într-un autobuz, care circula pe linia traseului 2, în cartierul Hipodrom, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat cu o foarfecă un minor de 9 ani şi un alt minor de 12 ani, din Brăila”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brăila.

Bărbatul a fost imobilizat de şoferul autobuzului

”Bărbatul a fost imobilizat de şoferul autobuzului, care a văzut în oglindă retrovizoare evenimentul. În urma evenimentului, ambii minori au solicitat îngrijiri medicale. Aceştia au fost transportaţi la spital”, au precizat polițiștii brăileni.

În urma controlului efectuat de poliţişti, asupra bărbatului a fost găsită şi ridicată o foarfecă. Acesta a fost condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor. 

Citeşte şi: Copil de 4 ani, mort după ce a căzut într-un râu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS