18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Autostradă prăbuşită în Philadelphia

(VIDEO) Autostradă prăbuşită în Philadelphia

-

Autostradă prăbuşită în Philadelphia. O porţiune a autostrăzii I-95 s-a prăbuşit în Philadelphia duminică dimineaţă, după un incendiu al unei autocisterne. Autorităţile estimează că va fi nevoie de câteva luni pentru a restabili traficul pe această axă rutieră crucială, transmite AFP.

Guvernatorul statului Pennsylvania, Josh Shapiro, a declarat duminică după-amiază, că nimeni nu a fost rănit. Autorităţile se străduiesc „să identifice pe toţi cei care ar fi putut fi afectaţi de incendiu”.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6:20 a.m. (10:20 a.m. GMT), oră la care, duminică dimineaţa, traficul este în general slab.

Patru benzi ale acestei secţiuni de autostradă s-au prăbuşit brusc

Imagini impresionante difuzate de posturile de televiziune locale arată un nor imens de fum negru şi cele patru benzi ale acestei secţiuni de autostradă care se prăbuşesc brusc peste un drum de importanţă mai mică, care trecea pe dedesubt. Pe acest drum secundar a luat foc autocisterna.

„În această dimineaţă, un incendiu major sub I-95 (…) a provocat prăbuşirea autostrăzii”, a confirmat Sarah Peterson, purtătoarea de cuvânt a Primăriei din Philadelphia.

Pompierii „au sosit la faţa locului. Aceştia şi au descoperit (…) un incendiu de proporţii provenind de la un vehicul”, a adăugat căpitanul Derek Bowmer, din partea serviciului de pompieri ai oraşului Philadelphia, în cadrul unei conferinţe de presă.

Autostrada I-95 este o arteră majoră de pe Coasta de Est a Statelor Unite. Închiderea sa la intrarea de nord-est în Philadelphia, un oraş de aproximativ 1,5 milioane de locuitori, va perturba grav traficul către şi dinspre New York. Cei peste 3.000 de kilometri ai săi leagă statul Maine, în extremul nord-est al ţării, de Miami, cel mai mare oraş din Florida, în sud-est.

Poliţia din Philadelphia îl caută pe şoferul autocisternei

Presa locală a informat că poliţia din Philadelphia îl caută pe şoferul autocisternei.

Citeşte şi: NATO începe luni cel mai important exerciţiu de manevre aeriene din istoria sa

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi pacienţi, salvaţi de la dializă în urma unei...

Echipa medicală a Spitalului Clinic Judeţean din Craiova a...

ȘTIRI GdS