6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentNoi amănunte în cazul fetei ucise și găsită în lada unei canapele

Noi amănunte în cazul fetei ucise și găsită în lada unei canapele

Apar noi amănunte în cazul fetei,, de 12 ani ucise și găsită în lada unei canapele într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Bărbatul suspectat de uciderea fetiţe i-a spus propriei mame că a făcut ”un lucru foarte grav”. Când și-a sunat mama el a recunoscut că a omorât-o pe fiica concubinei sale. El a relatat, însă, că au avut un conflict şi el a împins-o pe fetiţă, care s-a lovit de marginea căzii. Aceasta a început să sângereze şi să tremure, potrivit news.ro.

În schimb, în urma autopsiei, a rezultat că moartea fetei ”a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix”.

De asemenea, fosta soţie a bărbatului a afirmat că acesta avea accese de gelozie, era violent. El a ameninţat că o omoară, după care o va băga într-un sac şi o va arunca într-un canal. Femeia a susţinut că fostul soţ obişnuia să fie agresiv şi cu fiul său minor, pe care-l lovea cu furtunul în zona capului. Acest fapt ce a determinat mai multe probleme în dezvoltarea acestuia. În 25 mai, presupusul ucigaş al fetiţei s-a angajat la o firmă din Olanda. Din data de 6 iunie, când era planificat să înceapă serviciul la ora 9.00, acesta nu a mai fost găsit. El aflase după discuţia cu concubina sa că a fost luată în custodia autorităţilor spaniole.

Ilie Marcel Serbuc, de 38 de ani, din județul Suceava, a fost dat în urmărire internațională pentru omor.

Citește și: Șase răniți după coliziunea a trei mașini în Prahova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS