11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGrav accident în Galați. O femeie a murit, iar fiica ei a fost transportată cu elicoperul SMURD

Grav accident în Galați. O femeie a murit, iar fiica ei a fost transportată cu elicoperul SMURD

O femeie a murit, iar fiica a fost transportată la spital cu elicoperul SMURD în urma unui accident rutier în județul Galați.

O femeie de 42 de ani a murit, sâmbătă, în localitatea Negrilești, județul Galați, într-un accident. Fiica de 14 ani se afla pe bancheta din spate și a suferit leziuni.

Polițiștii din Tecuci au stabilit că o femeia, din municipiul Focșani, conducea un autoturism pe DJ 240, în comuna Negrilești. Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, precum și din motive necunoscute, a pătruns pe sensul opus de mers. A rulat circa 200 de metri, după care a intrat în impact cu portiera lateral stânga față cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului, femeia de 42 de ani a rămas încarcerată, fiind grav rănită și în stare de inconștiență. Pe bancheta din dreapta spate se afla fiica conducătoarei auto, o minoră de 14 ani, care a suferit leziuni ușoare.

Au intervenit echipele de descarcerare de la I.S.U. Galați care au extras persoana din autoturism. A fost preluată de echipajele S.M.U.R.D. care au efectuat manevrele de resuscitare conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul conducătoarei auto.

Minora a fost preluată de elicopterul S.M.U.R.D. Galați și a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor stabili împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Citește și: Mehedinți: O minoră a dispărut de acasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS