22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAtenție părinți! O fetiță a murit după ce s-a sufocat cu curelele unei genți care atârna pe o ușă

Atenție părinți! O fetiță a murit după ce s-a sufocat cu curelele unei genți care atârna pe o ușă

O fetiță de 14 luni a murit după ce a rămas captivă în curelușele unei genți tip rucsac, care atârna pe o ușă, au dezvăluit părinții ei.

Mia Macphee, din Scoția, a murit sufocată pe 24 mai. Părinții îndurerați vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la pericolele pe care le reprezintă lucrurile lăsate la întâmplare atârnând de uși, scrie pressandjournal.co.uk.

Connor și Hannah spun că au lăsat-o pe fetița lor doar câteva minute singură și dintr-o dată a devenit foarte tăcută. Tatăl a găsit-o apoi încâlcită în curelele unei genți sport, care atârna pe o ușă. Cea mică se sufocase.

Cei doi au încercat să-i acorde primul ajutor și au sunat la ambulanță. Paramedicii au reușit după 30-45 de minute să-i facă inima să bată din nou. Copila a fost transferată la un spital din Edinburgh, unde familia a petrecut aproximativ patru zile înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare.

„Connor și eu stăteam în pat cu ea. Aveam mâna pe pieptul ei și simțeam cum o pierd. Inima ei a încetat să mai bată. Am adormit cu ea între noi. A fost ultima dată când am stat cu fetița noastră. Nu putem să o spunem mai serios de atât. Nu ne-am gândit deloc la acea geantă atârnată de ușă. Dar zilnic, lucruri de genul acesta trebuie să fie gândite”, spune Hannah, mama fetiței.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS