1.2 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentVâlcea: Două persoane, surprinse de un mal de pământ în Păușești Măglași. Una dintre victime, declarată decedată

Vâlcea: Două persoane, surprinse de un mal de pământ în Păușești Măglași. Una dintre victime, declarată decedată


Două persoane au fost surprinse, astă seară, de un mal de pământ în Păușești Măglași. Din păcate, pentru una dintre ele salvatorii nu au mai putut face nimic și afost declarată decedată.

Salvatorii vâlceni au intervenit cu:

  • o ambulanță SMURD,
  • o autospecială de intervenție rapidă, â
  • o autospecială de stingere,
  • o descarcerare,
  • un camion de intervenție,
  • cu un container multirisc.

La fața locului au fost trimise și 2 ambulanțe SAJ.

Un bărbat de 31 de ani, din județul Iași, respectiv altul de 42 de ani, din județul Neamț, în timp ce efectuau lucrări în vederea extinderii rețelei de gaz, ar fi fost surprinse de un mal de pământ.

În urma activităților desfășurate, s-a reușit scoaterea celor 2 persoane, însă bărbatul de 42 de ani nu a mai putut fi salvat fiind declarat decesul acestuia de către echipajul medical aflat la fața locului.

Bărbatul de 31 de ani era îngropat până la gât și era inconștienta. Cea de-a doua era îngropată până la brâu. S-a acționat cu lopeți pentru degajarea pământului.

Prima persoană a fost scoasă. Era conștienta și a fost predată echipajului SAJ. S-a lucrat în continuare pentru degajarea persoanei inconștiente.
Tatăl celei de-a doua persoane, care asista la operațiunile de salvare, a suferit un atac de panică, fiind evaluat de echipajul SMURD.
A doua persoană, care fusese inconștientă încă de la începutul operațiunilor de salvare, a fost extrasă. Din nefericire, nu prezenta semne compatibile cu viața. Medicul prezent la locul intervenției a declarat decesul bărbatului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Citește și: Perioada de înscrieri pentru Evaluarea Națională, prelungită

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS