6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr rus a fost mâncat de un rechin în Marea Roșie. Iubita lui a scăpat cu viață

Un tânăr rus a fost mâncat de un rechin în Marea Roșie. Iubita lui a scăpat cu viață

Un tânăr rus a fost mâncat de un rechin în Marea Roșie sub privirile îngăzite și neputincoaseale tatălui său.

Un bărbat rus a fost auzit țipând „tată” în timp ce a fost atacat până la moarte de un rechin, ieri, în stațiunea egipteană Hurghada. Turiștii au privit îngroziți de pe țărm cum fiara l-a rănit pe bărbat înainte de a-l târî sub apă. Iubita lui a reușit să scape. Vladimir Popov, de 23 de ani, se afla în Egipt de câteva zile împreună cu tatăl. Acesta a urmărit cu groază atacul fatal, care a fost și filmat de pe mal, potrivit www.dailymail.co.uk.

Videoclipul arată că tânărul a strigat cu disperare „Tată, tată”, în timp ce prădătorul l-a vânat în apă, înconjurându-l înainte de a lansa atacul.

Incidentul a avut loc pe una dintre cele mai populare plaje publice din stațiune. Un martor ocular al incidentului a relatat: “Fata a reușit să scape, dar a fost lovită. Este o scenă groaznică, rămășițele băiatului sunt încă acolo. Sunt înfiorat. Am văzut cum rechinul l-a devorat pe acest tânăr”.

Momentan, turiștii au fost nevoiți să părăsească  zona din cauza interdicției de a intra în apă, însă plajele nu sunt închise în totalitate în Egipt. Martorii oculari au raportat că au observat mai mulți rechini în apropierea plajelor. Chiar înainte de moartea lui Popov, unii turiști  au reușit să filmeze prezența unui rechin în apropierea malului.

Citește și: Norvegia a vândut României 32 de avioane de vânătoare de tip F-16

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS