3.4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentDănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

Dănuț Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare.Fostul internațional Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat de Judecătoria Cornetu la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru conducerea autoturismului fără permis, faptă săvârșită în mod repetat, potrivit Gândul.

Sentința nu este definitivă. Dănuț Lupu a atacat-o deja la Curtea de Apel București, termenul fixat de instanță pentru judecarea contestației fiind 7 iunie.

„Regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău și martorii au declarat același lucru. Acum știți cum e, în viață chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate”, a declarat fostul mare fotbalist pentru Gândul.

Dănuț Lupu a fost prins de poliție în timp ce conducea un Volvo, deși avea permisul anulat

Magistrații Judecătoriei Cornetu au arătat, în motivarea deciziei de condamnare, că, la data de 30 iulie 2020, în jurul orei 11:40, Dănuț Lupu a fost prins de un echipaj de poliție în timp ce conducea un Volvo, deși avea permisul de conducere anulat.

Instanța a arătat că, din documentele transmise de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, Dănuț Lupu nu mai are permis din 30 aprilie 2001. Acesta a fost anulat printr-o hotărâre judecătorească.

Dănuț Lupu a evoluat mijlocaș pentru Dinamo, Rapid, Brescia și Panathinaikos, fiind selecționat în anii ’80 la naționala de seniori.

Citeşte şi: Zborul cu care Regele Charles a venit în România, cel mai urmărit de pe platforma Flight Radar 24

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS