18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA încerat să-și decapiteze fosta iubită, apoi a susținut ca a fost un truc cu sabia care a mers prost

A încerat să-și decapiteze fosta iubită, apoi a susținut ca a fost un truc cu sabia care a mers prost

Un bărbat bolnav a încercat să-și decapiteze fosta iubită în fața actualului ei iubit. Apoi a susținut că a fost „truc cu sabia care a mers prost”, potrivit www.dailystar.co.uk.

Dennis Akpomedaye, de 30 de ani, a încercat să o decapiteze pe fosta sa parteneră, Anna Jedrkowiak, în casa ei din Londra, în mai 2022. A înjunghiat-o până la moarte de 40 de ori pe fosta iubită.

El purta o cagulă în acel moment, în timp ce aștepta ca tânăra de 21 ani să-și termine tura la restaurantul Las Iguanas, unde lucra.

A urmărit-o pe aceasta și pe noul ei iubit, înainte de a comite crima. Bărbatul ar fi declarat că a folosit un truc cu sabia care a mers prost.

Sora victimei este nemulțumită de pedeapsa primită de criminal

Individul trebuia să se prezinte pe 31 mai 2023 la Kingston Crown Court pentru a-și afla sentința, însă a ales să nu-și facă apariția. A fost condamnat la închisoare pe viață, dar, pentru bună purtare, poate fi eliberat condiționat dupa 29 ani.

Sora victimei, Katareyna Glowacka, de 39 de ani, a declarat că pedeapsa lui Akpomedaye ar fi trebuit să fie mai lungă, „Este un pericol pentru societate. Aceasta arată adevăratul său caracter, că este un adevărat laș. A comis o infracțiune, dar nu este capabil să ne înfrunte, nu este capabil să ne privească în ochi. Pentru mine, personal, este foarte lipsit de respect că mi-a ucis sora și că nu a arătat nicio remușcare. Nu a dat nicio declarație de ce a făcut-o, pur și simplu a ucis-o și și-a văzut de viața lui ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ceea ce este oribil. Mi-a fost furată oportunitatea de a avea o soră în viața mea”, a declarat sora victimei.

Prietenul victimei marcat pe viață de cele văzute

Jack Maskell, de 21 de ani, care lucra la Las Iguanas, se plimba cu tânăra Jedrkowiak când a fost ucisă.

„Am rămas cu amintiri de nedescris, care nu vor putea fi șterse niciodată. A fost întunecat și crud. Nu voi uita niciodată ce i-a făcut”, a declarat bărbatul în fața instanței.

Akpomedaye, care s-a născut în Nigeria, a întâlnit-o pe Jedrkowiak online în ianuarie 2021 și s-au întâlnit timp de aproximativ un an.

În săptămânile dinaintea uciderii ei, Akpomedaye, care nu putea accepta despărțirea, a început să o manipuleze amenințând-o cu sinuciderea.

Poliția spune că acesta nu a manifestat niciodată remușcări pentru crimă. El a refuzat să răspundă la întrebările ofițerilor. De asemenea, bărbatul nu s-a prezentat la tribunal pentru proces sau pentru pronunțarea sentinței.

Citește și: Fraţii Tate rămân în arest la domiciliu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS