8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat și-a dat foc la marginea unei păduri

Un bărbat și-a dat foc la marginea unei păduri

Un bărbat de 41 de ani din județul Constanța și-a dat foc joi la marginea unei păduri, pe DN 39. Un martor a sunat la 112, însă salvatorii ajunși de urgență nu au mai putut face nimic victimă, scrie Replica Online.

Apelul la 112 a fost dat joi, în jurul orei 14:25. Vocea de la capătul firului anunța că un bărbat și-a dat foc pe DN39. Imediat, la fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială cu stingere cu spumă, dar și un echipaj SMURD. Salvatorii nu au mai putut face, însă, nimic pentru bărbatul de 41 de ani, care a murit ars de viu.

„Polițiștii deplasați la fața locului au identificat, într-o lizieră situată între comunele Cumpăna și Agigea, cadavrul carbonizat al unui bărbat, de 41 de ani. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. Potrivit presei locale, bărbatul fusese anterior dat dispărut de familie. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a întâmplat totul, dar și motivele care l-ar fi determinat să recurgă la gestul tragic.

Nu este primul caz de acest fel. Săptămâna trecută, un tânăr de 19 ani din Vâlcea a murit după ce și-a dat foc, pe trotuar, sub ochii oamenilor, într-o zonă aglomerată din oraș. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS