13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr, arestat după ce și-a înjunghiat iubita în public

Un tânăr, arestat după ce și-a înjunghiat iubita în public

Poliția Delhi a arestat un tânăr de 20 de ani pentru că și-a înjunghiat și ucis cu brutalitate prietena de 16 ani în public.

Imaginile atacului îl arată pe indian înjunghiind în mod repetat fata și strivindu-i capul cu o piatră uriașă, potrivit BBC. Videoclipul, care a devenit viral în India, arată mulți oameni care urmăresc atacul sau trec pe lângă.

Poliția spune că cei doi s-au certat cu câteva ore înainte de crima de duminică.
Fata urma să participe la ziua de naștere a fiului unei prietene când a fost atacată, a declarat un oficial al poliției, Ravi Kumar Singh. El l-a identificat pe acuzat ca fiind Sahil. Tânărul a fost arestat din apropierea districtului Bulandshahr din statul vecin Uttar Pradesh. Singh a adăugat că ancheta este în curs.

După ce filmările au devenit virale, mulți au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima furia și indignarea.

Nu este primul incident în care trecătorii au fost trași la răspundere pentru nepăsarea lor. Și în trecut, cetățenii au fost criticați pentru că se uitau sau făceau videoclipuri în loc să ajute victimele unor crime.

În decembrie 2012, o studentă de 23 de ani a fost victima unui viol în grup, într-un autobuz din Delhi. Tînăra a murit, iar iubitul ei a fost la un pas de moarte.

Însoțitorul ei, care a supraviețuit, a povestit mai târziu cum au zăcut răniți și sângerând, dar nimeni nu s-a oprit să îi ajute.

Citește și: Procuror pensionat, suspectat că a înscenat o anchetă de omor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS