8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO fetiţă a murit şi alta e în stare gravă, după au fost lovite de o maşină în timp ce se jucau

O fetiţă a murit şi alta e în stare gravă, după au fost lovite de o maşină în timp ce se jucau

O fetiţă a murit şi alta e în stare gravă, după au fost lovite de o maşină în timp ce se jucau. Poliţiştii au demarat o anchetă după ce, joi seara, două fete în vârstă de 11 ani au fost călcate de o maşină în timp ce se jucau pe un spaţiu verde din localitatea Ţibana. Una dintre ele a murit la scurt timp de la internarea în spital, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 248 A din satul Domniţa, din comuna Ţibana.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. Apoi ar fi acroşat două minore. Ulterior ar fi acroşat gardul unui imobil.

În urma acestui accident rutier a rezultat rănirea a trei minore. Două dintre ele s-ar fi aflat pe spaţiul verde şi una din autoturism. Acestea au fost transportate la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, la faţa locului, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac, conform Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului pentru Copii „Sf Maria” Iaşi, dr Tamara Solange Roşu, a declarat că cele trei victime ale accidentului din localitatea Domniţa au fost aduse la spital în jurul orei 22.00. Două sunt în stare foarte gravă. La scurt timp după internarea în spital, una dintre acestea, o fetiţă de 11 ani, a murit. Medicii sunt rezervaţi şi în ceea ce o priveşte pe cea de-a doua fetiţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS