15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment4 morţi într-un atac armat în Japonia

4 morţi într-un atac armat în Japonia

4 morţi într-un atac armat, suspectul a fost arestat. Poliţia japoneză a confirmat vineri că a arestat un maniac suspectat de uciderea a patru persoane, inclusiv a doi ofiţeri de poliţie, într-un atac cu puşcă şi cuţit într-o zonă semirurală a prefecturii Nagano din centrul Japoniei, informează AFP.

Suspectul, care stătea ascuns de joi după-amiază într-o locuinţă cu fermă din Nakano (la nord-est de oraşul Nagano), a fost arestat vineri în jurul orei locale 4:30 a.m. (19:30 GMT joi). Anunţul a fost făcut de un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

O femeie care a fost rănită nu a supravieţuit rănilor. Asta a ridicat bilanţul morţilor la patru, a adăugat purtătorul de cuvânt. Joi după-amiază, o altă femeie a fost înjunghiată în spate de suspect.

Suspectul a împuşcat apoi doi poliţişti

Suspectul a împuşcat apoi doi poliţişti care tocmai ajunseseră la faţa locului, înainte de a se refugia în casa care a aparţinut tatălui său. Acesta se pare că ar fi un ales local din Nakano, potrivit agenţiei de presă Kyodo News. Poliţiştii au fost ucişi în timp ce se aflau în maşină. Suspectul a tras de două ori cu o puşcă de vânătoare, potrivit NHK.

Citeşte şi: Un biciclist vâlcean a murit acroșat de o mașină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS