19.2 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO femeie a murit în timpul slujbei de Înălţare

O femeie a murit în timpul slujbei de Înălţare

O femeie a murit în timpul slujbei de Înălţare. Femeia de 86 de ani se afla joi dimineaţa la slujba de Înălţarea Domnului într-o biserică din Focşani, când acesteia i s-a făcut rău. Se afla în stop cardio-respirator când ambulanţa a sosit. Femeia a fost declarată moartă la faţa locului. Salvatorii au încercat în zadar să o resusciteze, relatează Agerpres.

Femeii i s-a făcut rău în timpul slujbei în bisericia „Sf. Prooroc Samuil” din Focșani. Ulterior nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Joi, la ora 7.57, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru persoană cu o stare de lipotimie, la biserica de pe Strada Mare a Unirii din Focşani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip B2, cu asistent, care a identificat o persoană de 86 ani, de sex feminin, aflată în stop cardio-respirator. Echipajul de pe ambulanţă a început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate. La solicitare s-a deplasat şi un echipaj SAJ tip B1, cu medic”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Manevrele de resuscitare au continuat timp de 45 minute, fără rezultat pozitiv, medicul de pe ambulanţă declarând decesul femeii.

Cazul a fost preluat de echipa de la Serviciul de Medicină Legală, autopsia urmând să stabilească cauzele decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS