12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un grup de adolescenți terorizează pensionari la km 0 din Râmnicu Vâlcea

(VIDEO) Un grup de adolescenți terorizează pensionari la km 0 din Râmnicu Vâlcea

Un grup de adolescenți terorizează pensionari la km 0 din Râmnicu Vâlcea.

Ieri după amiază, mai mulți pensionari au fost din nou agresați de un grup de adolescenți ce locuiesc în împrejurimi. Aceștia pretind că decid cine are drept de acces și folosință a dotărilor din micul Parc Mircea cel Bătrân. Un locuitor din zonă a sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Biroul de Ordine Publică al Poliției Râmnicu Vâlcea. Unul dintre oamenii legii aproape că i-a luat la mișto pe pensionari.

Pensionarii au fost atacați de la distanță cu pietre și vopsea. Victimele se tem pentru integritatea lor fizică și susțin că sunt hărțuiți de mult timp de adolescenți. Unul dintre polițiști a susținut că nu îl ajută cu nimic fotografiile cu figurile prezumtivilor agresori. În zonă sunt și multe camere de supraveghere video, cele mai importante fiind chiar cele ale primăriei, gestionate de Poliția Locală.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea s-au efectuat verificări pentru identificarea persoanelor în cauză și tragerea la răspundere a acestora.

Prin intermediul Biroului Control Intern au fost dispuse măsuri cu privire la verificarea modului de intervenție al organelor de poliție și relaționarea cu cetățenii.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Cercetările continuă.

Citește și: (VIDEO) Dolj: Un tânăr de 18 ani, acuzat că a violat o femeie de 59 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS