4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentO altă locomotivă a luat foc 

O altă locomotivă a luat foc 

O altă locomotivă a luat foc. Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, luni dimineaţă. Pompierii din Dâmboviţa au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Primele date arată că a luat foc camera motoarelor şi că nu sunt victime, transmite News.ro.

Intervenţia are loc la un tren aflat în zona localităţii Tărtăşeşti, anunţă ISU Dâmboviţa.

„La momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în camera motoarelor. Focul a fost localizat rapid de pompieri şi se acţionează pentru lichidarea acestuia”, anunţă pompierii, la ora transmiterii acestei ştiri.

La faţa locului acţionează pompierii de la Garda Răcari cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Titu cu o autospecială de stingere şi o autospecială pentru descarcerare.

Nu au fost identificate victime

Primele date arată că nu au fost identificate victime ale incendiului. La finalul lunii aprilie, alte două incendii au avut loc la locomotive, unul în stația CF Crivina, între București și Ploiești, al doilea la câteva zile distanță, la o locomotivă care tracta 22 de vagoane cu motorină, în apropiere de gara Oradea.

Și la începutul lunii mai, un alt incendiu a avut loc la locomotiva unui tren de marfă încărcat cu propilenă, în Gara Piatra Olt.

Citeşte şi: Grevă generală în învăţământ începând de astăzi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS