23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn minor din Craiova, arestat pentru 22 de acte de furt

Un minor din Craiova, arestat pentru 22 de acte de furt

Un tânăr de 17 ani din Craiova a fost arestat de polițiști după ce ar fi furat bunuri din nu mai puțin de 22 de autoturisme. Acesta a fost depistat după prinderea în delict a unei minore de 14 ani. Fata a fost prinsă în timp ce sustrăgea bunuri din autoturisme, în noaptea de 14/15 mai a.c.

Cercetările au fost continuate de polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic și Secției 2 Poliție Craiova. Aceștia au identificat alți patru minori bănuiți că ar fi participat la comiterea furturilor.

Toți cei cinci minori sunt bănuiți ca în noaptea de 14/15 mai a.c., ar fi sustras bunuri din 22 de autoturisme. Ei au vârste cuprinse între 11 și 17 ani și sunt toți din municipiul Craiova,

Arestat preventiv pentru 30 de zile

În baza probatoriului administrat de polițiști, la data de 19 mai, a fost reținut un minor de 17 ani, pentru 24 de ore. Acesta este acuzat de furt calificat (22 de acte materiale). Băiatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 20 mai a.c., tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăti din cadrul Judecătoriei Craiova. Aceasta a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și Polițistă arestată după ce a folosit cardul unei persoane moarte pentru a-și pune unghii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS