19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentExplozie la o stație de alimentare cu gaz din Ilfov. O persoană a murit

Explozie la o stație de alimentare cu gaz din Ilfov. O persoană a murit

O explozie puternică a avut loc, duminică dimineața, în județul Ilfov, în apropierea orașului Pantelimon, la o stație de alimentare cu gaz comprimat. Potrivit Digi24, o persoană a murit, iar o alta a fost grav rănită, fiind transportată la spital. Alimentarea cu gaz a fost oprită în zonă, iar circulația a fost restricționată. Explozia a avut loc la ora 05:35 și s-ar fi auzit pe o distanță de sute de metri.

În prezent, criminaliștii intervin pentru a se lămuri cum a avut loc acest accident. La momentul producerii exploziei, un autoturism se afla în stația de alimentare.

Explozie puternică: Un deces și o persoană grav rănită

„În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05:35 am fost solicitați să intervenim la o stație CNG din localitatea Pantelimon, jud. Ilfov. Aici a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu. Alimentarea cu gaze a fost oprită, traficul în zonă a fost restricționat. În urma evenimentului au rezultat două victime: prima a fost transportată la spital, iar cea de-a doua, decedată. Au acționat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, Detașamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare, un echipaj CBRN și 4 ambulanțe SMURD” se precizează în comunicatul transmis de ISU Ilfov.

Citește și FOTO. Zilele Mihai Viteazul, în Parcul Romanescu. Programul zilei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS