13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment12 morți după o busculadă din timpul unui meci din El Salvador

12 morți după o busculadă din timpul unui meci din El Salvador

Un incident din timpul unui meci a dus la moartea a 12 persoane. S-a întâmplat pe stadionul Cuscatlán din El Salvador.

Meciul a fost suspendat. Preşedintele Nayib Bukele a descris evenimentul ca fiind „fără precedent” şi a declarat că va fi lansată o „anchetă completă”. Poliţia a declarat în primă instanță că printre morţi se numără şapte bărbaţi şi două femei. Toate victimele au vârsta de peste 18 ani. Numărul a fost actualizat la 12 decese.

Dezastrul ar fi avut loc după ce un număr mare de fani au încercat să intre în incintă după ce porţile fuseseră închise. Oficialii cred că unor fani li s-au vândut bilete false. Ei au declarat că o anchetă este în curs de desfăşurare, transmite News.ro.

Imaginile difuzate de presa locală au arătat cum fanii încearcă să dărâme baricadele de la intrarea în stadion. O transmisiune în direct a meciului postată pe YouTube arată că meciul a fost suspendat după o aparentă agitaţie în tribune. Ulterior, oamenii sunt văzuţi fiind transportaţi de serviciile de urgenţă pe targă. Oficialii au mai spus că 90 de persoane au primit îngrijiri medicale şi că bărbaţi, femei şi copii au fost trataţi pentru „multiple traume”.

Luis Alonso Amaya, de la Protecţia Civilă din El Salvador, a declarat că aproximativ 500 de persoane au primit îngrijiri medicale, multe dintre ele fiind transferate la spital.

Citește și CLUJ. O mașină a intrat printr-un perete de restaurant, până în mijlocul localului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS