7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA înscenat un jaf după ce a pierdut banii la păcănele

A înscenat un jaf după ce a pierdut banii la păcănele

-

Un tânăr de 18 ani, din Craiova, este acuzat de inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce şi-ar fi înscenat furtul a 800 de lei. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul a pierdut banii la păcănele. Ulterior, a sesizat poliţia că a fost tâlhărit de trei tineri, care l-au şi agresat.

Potrivit oamenilor legii, presupusul jaf a fost sesizat în seara zilei de 15 mai.

„În seara zilei de 15 mai ora 18.00, poliţiştii au fost sesizaţi de tânăr cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla pe aleea pietonală ce face legătura între bulevardul Nicolae Romanescu şi strada Dr. N.I. Siseşti, trei persoane necunoscute l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei şi a toracelui, dar pentru care nu doreşte acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, după plecarea celor trei persoane, tânărul ar fi observat că îi pliseşte suma de 800 de lei din buzunarul pantalonilor”, au explicat poliţiştii.

În urma cercetărilor şi după ce au au fost audiaţi mai mulţi martori şi au fost vizionate imagini înregistrate de camerele de supraveghere, poliţiştii au stabilit că jaful reclamat nu a avut loc.

Mai mult decât atât, oamenii legii au stabilit că în dimineaţa zilei de 15 mai, tânărul a mers la o sală de jocuri de noroc de pe bulevardul Nicolae Titulescu. Acolo a jucat şi pierut suma de 800 de lei.

Reprezentanţii IPJ Dolj au întocmit un dosar pentru comiterea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

Citeşte şi Sub control judiciar după ce s-a dezbrăcat în faţa unei tinere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Consilierii locali ai opoziţiei din Craiova, amorţiţi şi în...

Joi, 25 aprilie, a avut loc şedinţa Consiliului Local...

ȘTIRI GdS