13.4 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn mort şi un rănit după ce o maşină a fost lovită de tren

Un mort şi un rănit după ce o maşină a fost lovită de tren

Un şofer a murit, iar pasagera a fost grav rănită după ce maşina lor a fost lovită de tren. Accidentul feroviar a avut loc marţi dimineaţa, în localitatea Racu. Şoferul nu s-ar fi asigurat la trecerea peste calea ferată.

Accidentul s-a produs între stațiile Siculeni și Mădăraș Ciuc, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 106+900. Aceasta este semnalizată cu indicator rutier.

Autoturismul în care se aflau două persoane a fost lovit de un tren care circula pe ruta Braşov-Gheorgheni, a informat ISU Harghita.

„Un accident feroviar a avut loc în localitatea Racu. Au fost implicate trenul Regio 4501, care circula pe ruta Braşov- Gheorgheni şi un autoturism. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”, au transmis reprezentanţii ISU Harghita.

În urma impactului au rezultat două victime. Un bărbat de 33 ani a decedat, iar o femeie de 27 ani a fost rănită şi va fi preluată de elicopterul SMURD Târgu Mureş după stabilizare.

Ambele victime au fost încarcerate.

Circulaţia feroviară este blocată, a mai informat ISU Harghita.

Citeşte şi: O elevă de 13 ani a înjunghiat o colegă în toaletă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS