15.9 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer rănit într-un accident, salvat de un pompier care mergea la serviciu

Şofer rănit într-un accident, salvat de un pompier care mergea la serviciu

Un tânăr de 24 de ani, din Bucureşti, a fost rănit după ce s-a răsturnat cu maşina pe câmp, între localităţile Optaşi şi Negreni, Olt. Primul ajutor i-a fost acordat de un pompier care mergea la serviciu, la Detaşamentul de Pompieri Pieptănari din cadrul ISU Bucureşti.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20.30.

„Pe data de 13 mai, în jurul orei 20:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Optași și Negreni. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din municipiul București”, au precizat oamenii legii.

Mai exact, şoferul de 24 de ani a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe câmp. Primul ajutor i-a fost acordat de Adrian Truşcă, angajat al Detaşamentul de Pompieri Pieptănari. Acesta era în drum spre serviciu şi a observat maşina răsurnată pe câmp. Victima era inconştientă şi suferise leziuni la nivelul capului.

Ulterior, tânărul de 24 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Poliţiştii au mai explicat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS