12.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat acuzat de coruperea sexuală a patru minori, interzis la frizerie

Bărbat acuzat de coruperea sexuală a patru minori, interzis la frizerie

Judecătoria Craiova a admis cererea de a se prezenta la medicul de familie, formulată de un bărbat de 63 de ani, judecat în stare de arest la domiciliu pentru coruperea sexuală a minorilor. Instanţa a respins cererea prin care inculpatul a solicitat să meargă la frizerie. Potrivit oamenilor legii, inculpatul și-ar fi expus organele genitale în faţa a patru copii, cu vârstele cuprinse între 5 şi 8 ani.

Poliţiştii doljeni au explicat că infracţiunile ar fi fost comise de inculpat la domiciliul său din Craiova.
„În fapt, la data de 4 iulie, un minor şi o minoră, de 5 şi 6 ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului, unde cel în cauză, în urma practicării unor jocuri, și-ar fi expus organele genitale şi i-ar fi determinat pe minori să le atingă. De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi procedat similar în luna mai. Victimă a fost o minoră de 6 ani, din Craiova.
Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul, în cursul anului curent, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă minoră de 8 ani, ar fi atins-o în zona feselor, şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi determinat-o pe aceasta să le atingă”, au precizat oamenii legii.

Arestat la domiciliu pentru coruperea sexuală a minorilor

Pe 20 iulie 2022, inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În februarie, anul acesta, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu. Instanţa a dispus ca inculpatul să fie arestat la domiciliu într-un imobil din comuna Robăneşti.

Săptămâna trecută, bărbatul a formulat o cerere de modificare a conţinutui arestului la domiciliu. A cerut permisiunea să părăsească domiciliu pentru a merge la un medic de familie din Craiova şi alta pentru a merge la o frizerie din comună. Prima a fost admisă de instanţă, iar a doua a fost respinsă.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu a fost contestată de inculpat.

Judecat pentru coruperea sexuală a patru minori

În septembrie 2022, inculpatul a fost deferit justiţiei în stare de arest preventiv. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova. Următorul termen de judecată în acest dosar este pe 16 mai.

 La termenul de pe 22 martie, instanţa a dispus instituirea sechestrului pe bunurile inculpatului. Părinţii celor patru copii s-au constituit părţi civile în dosarul penal cu câte 15.000 de euro. Sechestrul a fost pus „pentru a servi la garantarea repararării pagubei produse prin infracţiune” în cazul celor patru victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS