22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Un adolescent a murit înghițit de nisip

(VIDEO) Un adolescent a murit înghițit de nisip

-

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, a murit înghițit de nisip pe o pe plajă din Frisco, Carolina de Nord, în SUA, potrivit Mirror. Băiatul nu a mai avut nicio șansă de scăpare.
Tânărul a căzut după o dună de nisip după ce cineva a săpat o groapă pe plajă. Localnicii au cerut interzicerea săpatului de gropi în zonele publice.

Băiatul, din Virginia, a fost descoperit sub mai mulți metri de nisip, în jurul orei 14:00, pe 7 mai.
Serviciul Parcurilor Naționale a spus că o dună din apropiere care nu poate fi văzută de pe malul mării pare să se fi prăbușit peste adolescent. Oficialii Cape Hatteras National Seashore au pornit intervenția de salvare a băiatului.

Superintendentul Parcurilor Naționale din Estul Carolinei de Nord, David Hallac, a declarat că transmite condoleanțe familiei și prietenilor săi.

„Îndemnăm vizitatorii să nu sape gropi adânci pe plajă din cauza pericolului pe care îl prezintă pentru cei care merg pe plajă. Acestea sunt un pericol și pentru personalul de intervenție în caz de urgență”, a postat superintendentul.

Reacția rețelelor sociale pare să arate că săparea gropilor este o activitate obișnuită în zonă.

Oamenii s-au grăbit să comenteze sub declarația superintendentului. O persoană a spus: „Este timpul să începem să dăm amenzi majore pentru săpat gropi. Prea mulți oameni mor din cauza săpăturilor pe plajă”.

Un altul a adăugat: „Pune legea în vigoare… Nu să faci gropi mari!! Patrulați plajele și aplicați-o”.

Distanța dintre scară și fundul găurii a fost de 6,3 metri, aproximativ 20 de picioare. Cauza morții a fost menționată ca „rănire la cap și înec”.

Citește și: (VIDEO) 93 de cetăţeni străini, depistați la graniţa cu Ungaria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria Craiova caută constructor pentru strada Mălinului

A venit timpul modernizării şi pentru strada Mălinului din...

ȘTIRI GdS