12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn paramedic a fost arestat pentru trafic de heroină

Un paramedic a fost arestat pentru trafic de heroină

Un paramedic a fost arestat pentru trafic de heroină. Un paramedic din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, suspectat de trafic de heroină.  

Bărbatul de 35 de ani ar fi vândut clienților fideli droguri de mare risc timp de trei ani, în cantități mici precizează polițiștii. Acesta este angajat ca subofițer în cadrul ISU Iași din anul 2007. Potrivit superiorilor săi, era un angajat model, conform ziaruldeiasi.ro.

Nu avea abateri disciplinare

Nu avea abateri disciplinare și participa adesea la competiții naționale în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Mergea la intervenții de stingere a incendiilor și descarcerare, dar intervenea și la cazuri medicale, unde putea acorda primul ajutor.

Paramedicul ar fi comercializat, împreună cu alți trei complici, droguri de mare risc în mod repetat

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 35 de ani ar fi comercializat, împreună cu alți trei complici, droguri de mare risc, în mod repetat, din anul 2020 până în luna aprilie a acestui an.

Gruparea avea o listă de clienți fideli

Gruparea avea o listă de clienți fideli cărora le vindea regulat cantități mici de heroină. Prețurile erau cuprinse între 50 și 200 de lei doza.

Săptămâna trecută DIICOT a descins în cinci locuințe, iar în urma perchezițiilor făcute acolo au fost ridicate diverse sume de bani, două autoturisme, 30 de cartuşe, dar și mai multe cântare electronice de mare precizie şi dispozitive de mărunţit.

Suspectul a fost suspendat din funcție, iar acum se află în arest preventiv. Arestați sunt și complicii săi.

Citeşte şi: Guvernul Serbiei a stabilit termen de o lună pentru predarea armelor ilegale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS