19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer mort după ce s-a răsturnat cu TIR-ul încărcat cu mașini

Șofer mort după ce s-a răsturnat cu TIR-ul încărcat cu mașini

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu TIR-ul încărcat cu mașini pe Autostrada A1. Accidentul a avut loc duminică noapte, în județul Arad, informează Ziare.com.

Șoferul, de 43 de ani, din județul Vâlcea, a rămas încarcerat după ce autotrenul s-a răsturnat. A fost scos de pompieri și transportat în viață la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Șoferul a murit la spital.

„În noaptea de 8 mai, în jurul orei 0.30, pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1, la km 538, a avut loc un accident rutier. Un bărbat, de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, conducătorul ansamblului a fost rănit grav. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nu consumase alcool.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Citeşte şi: Băiat de 18 ani internat la Psihiatrie după ce a omorât un om în bătaie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS