19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMuncitor omorât de brațul rupt al unei betoniere

Muncitor omorât de brațul rupt al unei betoniere

Un muncitor de 60 de ani a fost omorât de brațul rupt al unei betoniere. Accidentul de muncă a a avut loc luni, în staţia CFR Deva. Bărbatul lucra la turnarea de beton pe o cale de acces când a fost lovit în cap de braţul utilajului.

Muncitorul era angajatul unei socităţi comerciale, conform News.ro.

”Poliţiştii Postului de Poliţie TF Deva au fost sesizaţi cu privire la faptul că un muncitor aflat pe şantierul de la hala de întreţinere şi mentenanţă din Staţia CFR Deva a fost accidentat. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că la hala de întreţinere şi mentenanţă a avut loc un accident de muncă, un angajat al unei societăţi comerciale, în vârstă de 60 de ani, din Deva, în timp efectua manevre de turnare beton la calea de acces spre hala menţionată, aflată în construcţie, fiind lovit în zona capului de braţul utilajului de pompare a betonului, ca urmare a desprinderii acestuia din suportul fixat în spatele cabinei autoutilitarei”, a transmis IPJ Hunedoara.

La faţa locului a intervenit un echipaj al ambulanţei Deva, care i-a acordat muncitorului primul ajutor şi l-a transportat la o spital. Bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală. Ancheta va stabili circumstanţele accidentului de muncă.

Citeşte şi: Amendate cu 8.000 de lei pentru că au abandonat un câine

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS