15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDragan Kobiljski, antrenorul Zalăului, în doliu: fiica sa, victima atentatului din Serbia!

Dragan Kobiljski, antrenorul Zalăului, în doliu: fiica sa, victima atentatului din Serbia!

Fiica antrenorului echipei masculine de volei SCM Zalău, Dragan Kobiljski, a fost ucisă în atacul armat petrecut miercuri într-o şcoală din Belgrad. Informaţia a fost confirmată de fostul voleibalist Zeljko Tanaskovic, cumnatul lui Dragan Kobiljski.

SCM Zalău a publicat, la rândul său, un comunicat în care îşi exprimă condoleanţele pentru pierderea suferită de tehnicianul sârb.

„Echipa şi conducerea clubului SCM Zalău sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în nefiinţă a fetiţei sale la vârsta de doar 13 ani. Sincere condoleanţe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!“, se arată în comunicatul SCM Zalău.

De asemenea, antrenorul formaţiei din Zalău a primit mesaje de condoleanţe şi din partea clubului craiovean SCM Craiova:„Sport Club Municipal Craiova transmite condoleaţe antrenorului echipei de volei SCM Zalău, domnul Dragan Kobilijski, pentru pierderea fiicei sale de doar 13 ani în cumplitul atentat din Serbia. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe toţi cei care au plecat prea devreme dintre noi“.

Autorităţile au confirmat că autorul atacului de la şcoala elementară „Vladislav Ribnikar”, Kosta Kecmanovic, a ucis un agent de pază şi opt elevi, şapte fete şi un băiat, cinci dintre victime având 14 ani, două 12 ani şi una 13 ani.

Citeşte şi: Lupte greco romane / Memorialul „Vlad Marcel“ îşi deschide porţile în acest weekend

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS