15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Peste 30 de răniți și cel puțin 6 morți după accidentele în lanț de pe o autostradă din SUA

(VIDEO) Peste 30 de răniți și cel puțin 6 morți după accidentele în lanț de pe o autostradă din SUA

-

Peste 30 de răniți și cel puțin 6 morți după accidentele în lanț de pe o autostradă din SUA, după furtuna de praf de luni din Montgomery County, Illinois.

Accidentele de pe I-55 au dus la închiderea autostrăzii în comitatele Sangamon şi Montgomery, potrivit Departamentului de Transport din Illinois. Oraşul Springfield, capitala statului, se află în comitatul Sangamon.

Căpitanul Ryan Starrick, de la Poliţia statală din Illinois, a declarat că cel puţin „între 40 şi 60 de autoturisme” au fost implicate în aceste accidente, Au fost raportate „multiple decese” şi peste 30 de persoane spitalizate.

Cel puţin două semiremorci au luat foc în urma accidentelor, potrivit lui Starrick.

„Interstate 55 în sudul comitatelor Sangamon şi nordul Montgomery rămâne închisă în ambele direcţii din cauza numeroaselor accidente provocate de o furtună de praf, care a redus foarte mult vizibilitatea”, a precizat Departamentul de Stat al Transporturilor într-un tweet.

Până acum, toate cele șase decese au avut loc pe benzile dinspre nord, a spus poliția. A fost dezvăluită identitatea unei victime, Shirley Harper, de 88 de ani, din Franklin, Wisconsin.

„S-a simțit ca într-o zonă de război”, a spus Quenna Penson, care conducea acasă la Chicago din nordul statului. „Am putut vedea trupuri care erau doar fără viață întinse în iarba de pe marginea drumului”, potrivit abc7chicago.com.

Citește și: Incendiu la o hală din Mehedinți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Sudul Braziliei, lovit de cele mai grave inundații...

Sudul Braziliei a fost lovit de cele mai grave...

ȘTIRI GdS