15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVânzător de cocaină, după gratii pentru 30 de zile

Vânzător de cocaină, după gratii pentru 30 de zile

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinţi au dispus arestarea preventivă a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de mare risc. Potrivit procurorilor DIICOT, începând cu luna noiembrie 2022, bărbatul a vândut cocaină şi canabis consumatorilor din Mehedinţi. În acest dosar mai sunt cercetaţi sub control judiciar alţi doi inculpaţi.

Procurorii DIICOT au explicat că infracţiunile au fost comise începând cu luna noiembrie 2022.

„În cauză s-a reținut că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, inculpaţii au comercializat, în mod repetat, diverse cantități de droguri de mare risc (cocaină) şi de risc (canabis) consumatorilor din județul Mehedinţi.

Au fost puse în aplicare şase mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate sumele de 23.500 lei și 3.680 euro, 40 grame de canabis şi 15 grame de substanță albă, 5 telefoane mobile, un DVR, 2 grindere, recipiente purtătoare de urme de materie vegetală sau substanță albă şi o arbaletă”, au precizat anchetatorii.

Pe 27 aprilie, procurorii au dispus reţinerea unui inculpat şi plasarea sub control judiciar a altor doi inculpaţi. Cei trei sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri pentru consum propriu.

Vânzător de cocaină, arestat preventiv pentru 30 de zile

În cursul zilei de vineri, bărbatul reţinut a fost dus la Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare prebentivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea inculpatului.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului A. V., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, săvârşită în formă continuată (7 acte materiale de vânzare de cocaină şi 1 act material de vânzare de canabis), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.04.2023 şi până la data de 27.05.2023, inclusiv”, a dispus instanţa.

Hotărârea Tribunalului Mehedinţi nu este definitivă şi a fost contestată de bărbatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS