21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânăr de 23 de ani, arestat după ce a încercat să violeze o minoră

Tânăr de 23 de ani, arestat după ce a încercat să violeze o minoră

Judecătorii din Segarcea au dispus, ieri, arestarea preventivă a unui tânăr de 23 de ani. acuzat de tentativă de viol. Poliţiştii doljeni au precizat că, în noaptea de marţi spre miercuri, suspectul ar fi încercat să violeze o tânără de 15 ani. Tentativa de viol a avut loc în locuinţa tinerei, care a reuşit să scape după ce a opus rezistenţă.

Reprezentanţii IPJ Dolj au explicat că tentativa de viol a fost sesizată chiar de victimă. Este vorba de o tânără de 15 ani, din Segarcea.

„În fapt, în noaptea de 25 aprilie, ora 03.35, poliţiştii au fost sesizaţi de o minoră de 15 ani, din oraşul Segarcea, cu privire la faptul că un tânăr de 23 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi pătruns în locuinţa acesteia şi ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Întrucât minora a opus rezistenţă, tânărul în cauză a părăsit locuinţa acesteia până la sosirea organelor de poliţie. Tânărul a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la audieri”, au precizat oamenii legii.

Tânăr de 23 de ani, arestat preventiv pentru 30 de zile

După audieri, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat de tentativă de viol şi violare de domiciliu. În cursul zilei de ieri, tânărul a fost dus la Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestare inculpatului.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului I.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativa de viol, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.04.2023 si pâna la data de 25.05.2023, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat, prin apărător din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu”, au dispus judecătorii. Hotărârea Judecătoriei Segarcea nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpatul arestat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS