14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Momente de groază pentru un schior care a căzut într-o crevasă în Alpi

(VIDEO) Momente de groază pentru un schior care a căzut într-o crevasă în Alpi

-

Au fost momente de groază pentru un schior experimentat care a căzut într-o crevasă în Alpii Francezi, potrivit www.dailymail.co.uk.

Imaginile arată momentul în care un schior cu experiență a căzut într-o crevasă care s-a format brusc în timp ce schia în Alpii Francezi.

Filmat de camera GoPro montată pe casca schiorului, videoclipul cu adevărat terifiant a fost postat marți și a strâns deja sute de mii de vizualizări.
Grupul de schiori se afla pe faimosul munte Meije. Schiorul, care a cerut să rămână anonim, aluneca pe panta abruptă a muntelui de 13.000 de picioare în timp ce admira peisajul din jur. La un moment dat el s-a prăbuşit în gol. Dar pe măsură ce zăpada se prăbușea în jurul lui, francezul reușește să-și păstreze calmul. El a folosit schiurile pentru a-și încetini căderea. El aluneca pe o pantă aproape verticală în ceea ce părea a fi o groapă fără sfârșit. Schiorul a reuşit să-şi înfigă schiurile în peretele crevasei pentru a scăpa de o moarte sigură.

Din fericire, schiorul, care „are multă experiență și a practicat alpinism și schi alpin de mult timp” – a supraviețuit. Privitorii remarcă cât de norocos este că a scăpat cu viață.

Grupul a povestit cum a procedat pentru salvarea prietenului lor. Schiorul a putut să folosească târnăcoapele și crampoanele pentru a cățăra afară. Din fericire el avea instrumentele în rucsac. Operațiunea a durat ore întregi.

‘Oh le con!’ se aude strigând în timp ce alunecă pe ghețarul abrupt, o expresie care în engleză se traduce aproximativ prin „Sunt un idiot”.

Citește și: Un profesor din Desa, acuzat de raporturi sexuale cu o minoră

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pajişte pentru relaxare la Mercur şi „upgrade” pentru fântânile...

Primăria Craiova a demarat acţiunile pentru proiectul de regenerare...

ȘTIRI GdS