18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi morţi şi un rănit după coliziune dintre o maşină şi un autotren

Doi morţi şi un rănit după coliziune dintre o maşină şi un autotren

O coliziune dintre o maşină şi un autotren, în comuna Dumbrăvița, judeţul Timiş, spre A1, s-a soldat cu doi morţi şi un rănit.

„În urma apelului primit prin SNUAU, la ora 14:08, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu:

  • o autospecială de stingere cu apă și spumă,
  • o autospecială de descarcerare
  • o ambulanță SMURD.
    În sprijin intervine și o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism și un autotren, în care se aflau 4 persoane. În urma evenimentului au rezultat 3 victime. Două persoane, încarcerate în autoturism, au fost declarate decedate. În autotren se aflau 2 persoane, dintre care, un bărbat, primește îngrijiri medicale la locul evenimentului”, anunță ISU Timiș.

Cum s-a petrecut accidentul

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a condus un autoturism pe DJ691, dinspre localitatea Giarmata spre localitatea Dumbrăvița din județul Timiș. La un moment dat a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 26 de ani, care circula regulamentar, din sensul opus de mers.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorului auto, de 64 de ani și a unui alt bărbat, pasager în autoturism.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

Citeşte şi: (VIDEO) Un craiovean a fost reținut după ce a comis 4 infracțiuni rutiere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS