13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Mamă și fiu, reținuți pentru furt

(VIDEO) Mamă și fiu, reținuți pentru furt

-

Polițiști din cadrul Secției 4 Craiova au reținut, ieri, pentru 24 de ore, o mamă și pe fiul ei, acuzați de comiterea infracțiunii de furt.

Un tânăr de 31 ani şi o femeie de 48 de ani, ambii din Craiova, sunt bănuiţi de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Pe 22 martie, tânărul a fost prins în flagrant, după ce a sărit gardul în curtea unei imobil situat pe strada Ștefan cel Mare. Scopul era de a sustrage bunuri. În apropierea imobilului a fost identificată o femeie, de 48 de ani, mama tânărului. Aceastal-ar fi ajutat pe tânăr să pătrundă în curtea imobilului.

În aceeași zi, tânărul, împreună cu un minor, de 13 ani, au intrat într-un bloc de pe strada Dezrobirii. Prin tăierea sistemului antifurt, cei doi ar fi sustras o bicicletă.

Tânărul şi femeia au fost reținuţi, pentru 24 de ore, pentru furt calificat şi tentativă la furt calificat. Ei au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Persoanele reţinute vor fi prezentate, azi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: (VIDEO) Doi bărbați au stat 17 ani în închisoare, deși erau nevinovați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit după ce fost surprins de un...

Un bărbat, de 54 de ani, a murit, astăzi,...

ȘTIRI GdS