22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Incendiu la spital din Beijing. Cel puțin 21 de persoane au murit

(VIDEO) Incendiu la spital din Beijing. Cel puțin 21 de persoane au murit

-

Cel puțin 21 de persoane au murit într-un incendiu care a devastat un spital din capitala Chinei Beijing, a informat marți presa de stat CCTV.

Videoclipul amator arată oameni agățați de fațada clădirii în timp ce încercau să scape de incendiul care a început în jurul orei 13.00. ora locală. Presa de stat chineză a anunțat că imcendiul s-a produs la Spitalul Changfeng.

 Spitalul Changfeng
Spitalul Changfeng

„Începând cu ora 18:00 locală (6:00 EST), 21 de persoane au murit, din păcate”, a spus CCTV. În plus, 71 de pacienți au fost evacuați.

Incendiul este unul dintre cele mai mari din Beijing din ultimii ani. L-a depăsit pe cel din 2017 dintr-un imobil cu 2 etaje din districtul Daxing din suburbia de sud a capitalei. Atunci au murit 19 persoane, potrivit CNN.

Acea tragedie a determinat autoritățile să demoleze porțiuni mari de clădiri considerate ilegale sau nesigure. Astfel mii de lucrători migranți au fost forțați să părăsească casele și afacerile lor.

În videoclipurile distribuite marți pe rețelele de socializare, se poate vedea fum ieșind din ferestrele mai multor camere. Cel puțin o persoană pare să folosească o frânghie făcută din așternuturi pentru a coborî de la o fereastră pe o terasă la un nivel inferior.

Alți oameni sunt văzuți fie stând pe unități de aer condiționat poziționate în exteriorul clădirii.0 O persoană este văzută sărind de la un nivel al clădirii pe terasa inferioară.

Nu este clar dacă toți cei văzuți în afara clădirii au scăpat de incendiu sau nu.

Cel puțin două scări sunt văzute sprijinite de clădire pe fondul eforturilor de salvare. Presa de stat CCTV relatează că cauza incendiului este în curs de investigare.

Citește și: Încă un târg controversat la Craiova. De fapt, unde e problema?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Minor de 17 ani, la volan fără permis...

Poliţiști din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta au...

ȘTIRI GdS