17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA murit după ce a băut 22 de shoturi în 90 de minute

A murit după ce a băut 22 de shoturi în 90 de minute

Un britanic de 36 de ani a murit după ce a băut 22 de shoturi în 90 de minute, într-un club de noapte din Polonia, potrivit Metro.

Tragedia a avut loc în Cracovia, iar autoritățile spun că bărbatul se afla deja sub influența alcoolului în momentul în care a intrat în club. Acesta ar fi încercat să refuze băuturile oferite în mod repetat de angajații clubului. El a cedat în cele din urmă și a băut 22 de shoturi în 90 de minute.

Ulterior, bărbatul s-a prăbușit și a murit.

Parchetul Național al Poloniei a declarat că turistul avea un conținut de alcool în sânge de cel puțin 0,4%, ceea ce este considerat letal.

Potrivit autorităților poloneze, el a fost jefuit de 2.200 de złoți – echivalentul a 420 de lire sterline – în timp ce era inconștient.

Club de noapte cu activități infracționale

Britanicul a fost în Polonia ca turist cu prietenul său. Cei doi a fost atrasă în club de o ofertă de intrare gratuită. Clubul de noapte ar fi unul cu activități infracționale, potrivit recenziilor online.
Un utilizator a distribuit pentru TripAdvisor: „Stai departe de acest loc. Pe scurt, stropit cu piper și bătut puternic“. „Femeile au încercat să ne jefuiască pentru bani…”

Clubul în care turistul și-a pierdut viața
Clubul în care turistul și-a pierdut viața

Presa poloneză a spus că turistul a murit în martie. Recent poliția a dezvăluit că a acuzat 58 de persoane că fac parte dintr-un grup de crimă organizată.

Poliția aderulat mai multe razii în cluburi de noapte.

Printre cei arestați se numără și cei care l-au forțat pe tânăr să bea până la moarte.

„Una dintre pistele investigate de anchetatori în caz este că victima a fost condusă într-o stare de ebrietate, provocând pierderea cunoștinței și apoi moartea, ca urmare a intoxicației cu alcool. Bărbatul nu a primit asistență medicală în timpul incidentului. Cei suspectați de acest fapt au fost arestați preventiv”, au precizat anchetatorii.

Ancheta este în desfășurare.

Citește și: Recital de pian, în Stagiunea de cameră a Filarmonicii ”Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS