9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTineri prinși drogați la volan în Craiova și Filiași

Tineri prinși drogați la volan în Craiova și Filiași

Doi tineri din Dolj au fost prinși drogați la volan de către polițiști în Vinerea Mare. Unul dintre șoferi a ieşit pozitiv la cocaină, iar în cel de-al doilea caz, la cannabis.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis că în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii au depistat doi şoferi care se aflau sub influenţa substanţelor psihoactive.

Drogați la volan pe străzile din Dolj

Cei doi tineri prinși drogați la volan circulau pe străzi din Craiova și Filiași. Astfel, poliţişti din cadrul Poliţiei Filiaşi au depistat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, pe bulevardul Racoţeanu, din oraşul Filiaşi. Întrucât acesta avea un comportament suspect a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină. Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Tot vineri noaptea, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au depistat un tânăr de 32 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mareşal Alexandru Averescu din oraș. Acesta a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, a fost testat şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanţa cannabis.

S-au ales cu dosare penale

În ambele situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și Au murit după ce au ţinut post negru pentru „a se întâlni cu Iisus”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS